Mijn top 5 apps in Microsoft Teams en vandaag is het tijd voor Power Automate. Deze app is enorm verslavend als je eraan begint. Je wilt meer en meer gaan gebruik maken van Flows. Ook wel het automatiseren van een proces. Je zult ontdekken dat je het op heel veel verschillende plekken en manieren kunt inzetten.

Zo heb je bepaalde workflows die je kunt instellen en er zijn voldoende sjablonen beschikbaar doe je kunt gebruiken. Stel je voor. Je doet iets elke dag weer opnieuw. Het is continu dezelfde handeling. Een grote kans dat het te automatiseren is.

Sjablonen die je kunt gebruiken en waar ik eerder over schreef:

Geen sjabloon maar wel een mooi voorbeeld die ook weer gegevens verwerkt in Teams:

Je Flows kun je in de PowerAutomate App in zien. Je kunt ze stoppen of zelfs weer nieuwe aanmaken. Alles handig te beheren dus in 1 app ook daar worden de sjablonen direct zichtbaar.

Een gedachte over “Nummer 3 favoriete apps in Teams – PowerAutomate

Reacties zijn gesloten.