Ik ben een een nuchter persoon maar met grote dromen. Als je mij over mijn vak laat praten hou ik nooit meer op! Ik kwispel van nieuwe Microsoft365 functionaliteiten en mijn hart klopt harder bij het vooruit helpen van andere. Een perfectionist en leergierig persoon.

Ik ben een Technical Evangelist bij Wortell, een Microsoft partner. Naast mijn baan besteed ik mijn tijd aan Dutch Women in Tech en het delen van mijn kennis op verschillende vlakken. Ik ben dan ook fan van de Microsoft Community!


“Als je iets wilt bereiken kun je dat maar beter uitspreken. Daar ben ik van overtuigd!”

Mijn groeiambitie

Mijn persoonlijke ambitie is te groeien in mijn sprekerscapaciteiten, uitbreiden van mijn kennis en mijn netwerk rondom het Microsoft platform vergroten! Daarnaast zet ik mezelf in om meer vrouwen kennis te laten maken met IT. Met het netwerk Dutch Women in Tech laat ik vrouwen bij elkaar komen.

Spreken

Ik wil mijn kennis van Microsoft 365 rondom Microsoft Teams, SharePoint, Power Platform, Adoptie en Verandermanagement verspreiden. Het verbeteren en groeien als spreker is dan ook mijn sprekersambitie!

Kennis

Door middel van het bezoeken van diverse conferenties en het behalen van Microsoft examens zorg ik ervoor dat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft. Daarnaast bouw ik ontzettend graag aan mijn netwerk en is het gaaf om met andere je passie te kunnen delen. Ik ben een echte kennisdeler!

Netwerk

Het bijhouden van mijn netwerk is iets waar ik veel tijd aan besteed. Zowel online als offline werk ik aan mijn netwerk. Ik geloof er in dat ik een krachtig netwerk heb opgebouwd.


Laten we samen groeien!