Afgelopen Twitter Spaces hebben we het gehad over de uitdagingen die we hebben romdom gezondheid. Wat doet werkstress met je? Wat is een perfecte werk en prive balans? Wat heeft Covid voor invloed gehad voor jou? Welke lessen en tips wil jij delen? Of wil je alleen maar luisteren naar andere. Het is allemaal mogelijk!

In deze ruimte kun je jou ervaringen delen en gaan we het volledig hebben over de menselijke kant! Daarnaast zal er een knipoog zijn naar Microsoft Viva. Ik gebruik Viva Insight om meer te focussen op de gezondheid van mijn Team! Mijn ervaringen zal ik zeker delen tijdens deze sessie. Maar we zijn natuurlijk vooral benieuwd naar jou verhaal! Pak de microfoon en deel je verhaal!

Twitter Spaces is alleen toegankelijk via mobiel. Met dit platform geven we iedereen een stem om je ervaringen en kennis te delen met anderen. Let’s TALK! Talk gemist? Je kun hieronder via Twitter de opname terugluisteren.

2 gedachten over “Human side of IT at Microsoft Community Talk

Reacties zijn gesloten.