Hoe gaaf is dat. De Community Hero van 2023! Dit is iemand die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan een of meerdere communities. Iemand met een uitnodigende persoonlijkheid die anderen inspireert en aanmoedigt om hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe kennis en inzichten te verkennen.

De Community Hero is iemand die de communities binnen Nederland naar nieuwe hoogten heeft gebracht, door middel van innovatie, expertise en kennisdeling. Iemand die zijn/haar tijd en energie heeft geïnvesteerd in de groei en ontwikkeling van onze communities. Ze verdienen het om in het zonnetje te staan.

Er zijn in totaal 5 nominaties gedaan vanuit de communities die aanwezig zijn op het community Day event. Stem op jouw community-held(in) en wie weet wordt deze de Community Hero van 2023! Je kunt de link hier vinden.

Wellicht zien we je de 13de bij het Community Day event waar de winnaar bekend gemaakt zal gaan worden! Tot dan!