De Viva ontwikkelingen vliegen je om de oren. Van producten tot updates in bestaande Viva Producten. Viva Amplify is zo´n nieuwe Viva add-on die sinds kort is toegevoegd aan de Viva familie. Zelf ben ik erg blij met deze ontwikkeling. Juist met Viva Amplify kun je interne communicatie stroomlijnen. Zo kun je communicatie plaatsen op SharePoint, Yammer en of bijvoorbeeld Outlook. Maar kun je ook zeggen alleen deze groep mensen communicatie in deze kanalen publiceren. Hoe handig is als je dat dus allemaal vanuit een platform kan gaan stroomlijnen. Met de groei aan communicatielijnen in M365 hebben we hier wat mij betreft absoluut behoefte aan.

Het aanmaken van een nieuwe campagne zal er dan ook zo uit komen te zien.

Hier kies je welke kanalen en welke personen je wilt dat de content gaan zien.

Hier kun je je content gaan publiceren nadat je het hebt bekeken.

In 2023 komt Amplify algemeen beschikbaar. Maar nu kun je jezelf inschrijven om eerder in aanmerking te komen zodat je in het Preview programma terecht komt. Je kunt dan doen door de volgende link te gebruiken en je gegevens achter te laten. (tip kwam via Lesley, haar website kun je hier vinden met nog meer Viva content)

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik een nieuwe blog online plaats? Abonneer je dan!