Op tijd komen voor een vergadering en dan wachten tot eindelijk de rest van je collega’s een keer binnen komen druppelen. Of liever nog tijd hebben om even een bakje koffie te halen? Soms wil je niet de eerste, de tweede of de derde persoon zijn in een grote vergadering en het praatje vooraf even skippen. Al geloof ik juist dat die ook heel waardevol kan zijn :).

Maar als je juist pas wilt deelnemen als de groep waarmee je gaat vergaderen bijna compleet is dan heb ik Microsoft Teams Hack voor je zodat je het praatje vooraf kunt overslaan.

Je ziet nu dat er nog niemand in de vergadering zit. Ik zou gelijk deelnemen met mijn microfoon aan en zal dan ook de eerste zijn in deze vergadering zijn.

Wanneer ik later zou deelnemen zie ik nu dat er al 7 personen in de vergadering zitten. Als ik op de deelname knop druk kom ik met mijn microfoon gesloten binnen in de vergadering.

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik een nieuwe blog online plaats? Abonneer je dan!