Yes, 15 Oktober is het zo ver. CollabDays België in Brussel. Wat kijk ik daar naar uit! Een dagje kennis op doen, bekende weer zien en andere te ontmoeten. Fysiek ook, fijn! Collabdays is een event dat een focus heeft op Microsoft 365, Power Platform en Azure. Daarnaast is het event gratis en door een ieder te bezoeken die kennis wil opdoen. Je kunt je registreren via deze link.

Zelf mag ik ook spreken over Automate your onboarding process with Power Automate. Tijdens een sessie van 50 min neem ik je mee in twee real-life cases met mooie processen waar veel winst, overzicht, structuur maar ook beleving is behaald. Micrsoft Teams, Adaptive Cards, SharePoint, Viva familie, Forms en nog zoveel mooie apps komen aan bod! Hopelijk geeft dit jou tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Kun je er niet bij zijn? Hou dan vooral BIWUG in de gaten voor toekomstige events.