Yes, 10 september is het zover. CollabDays Nederland in Vianen. Wat kijk ik daar naar uit! Een dagje kennis opdoen, bekende weer zien en andere te ontmoeten. Collabdays is een fysiek event dat een focus heeft op Microsoft 365 en Power Platform. Daarnaast is het event gratis en door een ieder te bezoeken die kennis wil opdoen. Je kunt je registreren via deze link.

Daarnaast mag ik zelf ook spreken over Adoption tips for Viva Connections. Tijdens een sessie van 50 min neem ik je mee in hoe je Viva Connections gebruikt, technisch in kunt regelen en vooral hoe je gebruikers hierin mee krijgt het ook daadwerkelijk een succes is. Juist de adoptie kant die wordt helaas vaak vergeten!

Met Dutch Women in Tech zijn we de hele dag aanwezig op het event. Daarnaast is er uit de community ook een groep mensen die gezamenlijk naar het event komt. Mocht je het leuk vinden om daarbij aan te sluiten hou dan onze community in Teams even in de gaten. Aanmelden voor de community kan via deze link.

Kun je er niet bij zijn? Hou dan vooral DIWUG in de gaten voor toekomstige events.