Mocht je de updates van Microsoft volgen dan heb je deze functionaliteit al vaker voorbij zien komen. Cameo in PowerPoint. Toch is er ook een grote kans dat deze update voor jou helemaal nieuw is. Het is namelijk zo dat deze heel lang nog niet beschikbaar was in heel alle omgevingen. En nu dus wel!

Met Cameo kun je een video verwerken in je presentatie. Zo kun je nog meer betrokkenheid creëren met je publiek en wordt je webcambeeld onderdeel van je presentatie.

Hieronder laat ik in een GIF zien hoe cameo aan kunt zetten. Ik hecht veel waarde aan mijn presentaties en hiermee kan ik mezelf verwerken in de presentatie op een plek waarvan ik dat gunstig zou vinden. Het ziet er toch ook gewoon heel profi uit? Ik ben fan!

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik een nieuwe blog online plaats? Abonneer je dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.