Nog een maand te gaan en dan bestaat Dutch Women in Tech een jaar! Wat begon als een klein idee is nu dan ook wel uitgewerkt tot een ware community van ruim 200 leden met heel veel mooie verhalen en inspirende events. Super trots!

Dutch Women in Tech is opgezet om meer vrouwen te insprireren de IT in te gaan. Waarvan je merkt dat er vooral veel vrouwen lid worden van onze community die al werkzaam zijn in de IT. Er super mooie coachingstrajecten onderling onstaan en kennis delen centraal staat. Maar daarnaast zijn er ook mannen actief in onze community. We staan voor diversiteit! Juist!

De meeste interacties krijgen we dan ook via onze Events die we online en fysiek organiseren. We hebben voor na de zomer weer een heel leuk programma voor de boeg. Zo ook voor vrouwen die nog niet werkzaam zijn in de IT maar eens willen kijken of een bepaalde hoek wat voor haar is. Meer info volgt snel.

Naast onze eigen evenementen mochten we dit jaar ook aansluiten bij diverse conferenties en events en waren we te gast bij verschillende podcasts en webinars zoals Teams Talks en Azure Lowlands. Onze dank is groot dat we op zoveel plekken ons verhaal mochten doen!

Daarnaast zijn we ook community partner bij Azure Lowlands, Experts Live, CollabdaysNL en Azure Fest! Gaan we je daar ook zien?