Vele van ons kiezen ervoor om uren te werken buiten kantooruren. Dat is een persoonlijke keuze. Zeker nu flexibel werken meer en meer populair is geworden. Maar toch is het ook belangrijk om de andere persoon waar jij mee communiceerd niet te storen.

Zo kun je bij het sturen van e-mailtjes er voor kiezen een e-mail op een later tijdstip te sturen. Microsoft Viva Insights maakt je hier op attent wanneer je een mailtje start.

Wanneer je geen gebruik maakt van Viva kun je ook in een nieuw bericht (of reactie op een bericht) instellen dat de mail later verzonden moet worden. Zie hieronder hoe je dit kun instellen.

Wil je dat Viva Insight je geen opties meer geeft om een bericht te sturen? Dat kun je uit (of aanzetten via https://myanalytics.microsoft.com/. Via configuratie-instellingen en dan bezorging uitstellen.

Een mail ontvangen wanneer er een nieuwe blog online is? Dat kan.