Persoonlijk krijg ik best de kriebel van heel veel openstaande chats. Zo’n lange lijst met daarbij ook alle vergaderchats erin. Ik hou ervan mijn lijst regelmatig wat op te schonen en chats te archiveren. Waarom? Ik hou de chats graag open waar ik nog een keer wat mee wil doen en hou de chats bovenaan van mensen waar ik veel contact mee heb. Je kunt chats archiveren oor achter de chat te gaan staan en op hide te klikken (via de drie puntjes). Zeker voor een vergadering chat is dat handig! Sommige vergaderingen of groepschats ga je nooit meer gebruiken en vervuilen je lijst waardoor chats onvindbaar zijn geworden.

Lijst met afspraken en chats.

Inmiddels is er een andere oplossing om je lijst weer wat meer overzicht te geven met daarbij de mogelijkheid om nog wat beter groepschats en vergaderingen terug te vinden. Je zou maar net op zoek zijn naar een vergadering van een aantal weken terug waarvan je niet meer weet wat nou precies de juiste naam was.

Bovenin je chats kun je de optie filter gebruiken. Je filtert bij naam maar ook op categorie. Dat gebeurd door op de puntjes te klikken. Bijvoorbeeld ongelezen, chats, vergaderingen en de chats notificaties uit staat.

Wil je de optie Muted van een chat eens testen je kunt dit doen om op de chat te gaan staan en de drie puntjes te klikken. Je krijgt geen notificaties.

Kortom super handig om even wat terug te kunnen vinden zonder een hele lijst door te hoeven gaan!

Lijkt het je leuk op de hoogte te worden gehouden van andere blogpost? Typ hieronder je mail en ontvang een update wanneer er een nieuwe blog is geplaatst.