Mijn laatste favoriete app in Microsoft Teams. Viva Connections!

Wat ik veelal zie is dat je Bedrijfsbrede documenten een plek krijgen op een SharePoint pagina. Een intranet met nieuws van de organisatie, handige linkjes en alle informatie die een persoon nodig heeft om goed te kunnen werken in de organisatie waar hij of zij voor werkt. Alles gebundeld bij elkaar. Ideaal als al dat soort informatie dan ook weer terug komt in Microsoft Teams waar je veelal toch al in aan het werk bent.

Je SharePoint home site moet omgezet zijn naar een communication site en modern zijn. Dan kun je Viva Connections inzetten en opbouwen. Wil je weten hoe? In mijn vorige blog leg ik uit hoe je dit kunt inregenen.

Ook kun je een dashboard inregelen voor Viva Connections wat in Microsoft Teams op je mobiel direct zichtbaar komt wanneer je op je App klikt. Denk erover na wat men direct nodig zou kunnen hebben. Een PowerApp, lijst met evenementen, verjaardag van collega’s of nieuwsberichten die dag of eigenlijk alles wat je die dag zou willen weten en evt zou kunnen raadplegen.

Veel plezier met mijn laatste favo app in Teams! ✨