Ik heb nog niet heel vaak geschreven over Microsoft To-do. Al is het misschien toch wel een app die op de mijn meest favoriete lijstje staat en wat ik dagelijks meerdere keren per dag open heb staan. Het geeft mij overzicht in mijn taken en ik zet daar ook mijn gedachten, ideetjes en hoofdspinsels in weg. Je leest hier waar ik To-do allemaal nog meer voor gebruik voor gebruik.

Juist doordat ik zo fan ben van To-do wil ik jullie deze nieuwe functie zeker laten zien. Je kunt namelijk een vervaldatum van je taak toevoegen aan je taak in de tekst. To-do zal de datum herkennen en zal deze dan wegzetten op de juiste datum dat de taak komt te vervallen. Je kunt hier denken aan “tomorrow”, “Friday” of “Apr 1”. Natuurlijk is het afhankelijk van de taal die jij gebruikt als standaard instelling. In mijn geval is dat in het Engels.

Ook kun je dus een herinnering instellen. Door een tijd toe te voegen aan je taak.

Een terugkerende actie door erbij te zetten “daily 5pm” of “every monday”.

Hieronder heb ik nog een klein gifje gemaakt van een paar acties.