Met Viva Connections breng je je organisatiebrede informatie naar Micrsosoft Teams toe. Hier kun je lezen hoe je Viva Connections kunt instellen.

Inmiddels is er een uitbreiding en dat is de nieuwskaart die je kunt weergeven in het dashboard van Viva Connections. Handig als bepaald nieuw heel belangrijk is voor een bepaalde periode of voor een bepaalde groep.

Hoe je de nieuwskaart kunt toevoegen laat ik je zien:

  1. Ga naar je homepagina waar je reeds Viva Connection in hebt gesteld en klik op het tandwieltje en vervolgens op Viva Connections instellen en Dashboard instellen. De dashboard is hetgene wat je direct ziet op je mobiel wanneer je naar de Viva Connections app gaat in de Microsoft Teams app. Maar ook het Dashboard kunt laten terugkomen in je Intranet pagina.

Klik op bewerken en vervolgens onderaan in het dashboard op + om een kaart toe te voegen.

Je kiest Belangrijkste nieuws.

Alle informatie dat belangrijk is wordt nu weergegeven bij belangrijkste nieuws. Je kunt dit doen door op de knop boost te drukken bij je nieuwsbericht. Ook is het mogelijk om dit in te stellen voor alleen een bepaalde doelgroep.

Meer info weten over het boosten van informatie. Je leest het hier. Spoiler alert: binnenkort kun je ook dashboard maken met verschillende talen. (roadmap ID 88980)