Gisteren nam ik deel aan TeamsNation. Waar ik letterlijk van elke sessie die ik gevolgd heb genoten. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om ze online te gaan volgen https://twitter.com/TeamsNation zodat als er weer een conferentie is je dan kunt aanhaken. Hier wordt vooral informatie gedeeld op verschillende vlakken zoals Adoptie, Security, Meeting, Educatie en meer. Er zijn overigens ontzettend veel events waar je kunt deelnemen (vaak ook voor niks). Maar TeamsNation wil ik het bijzonder even benoemen :)!

Op het einde van de dag had ik een sessie die weinig technisch of functionele informatie bevat. Evenals inhoudelijk over Teams werd gesproken. How to become a Teams MvP sessie. MvP’s zijn Most Valuable Professionals. Je leest hier meer: https://mvp.microsoft.com/. MvP worden is geen doel maar het is iets waar je naartoe moet groeien doordat je je passie deelt en inhoudelijke kennis weet te delen. Verdere inhoud daarover zal ik je dan ook besparen :).

Voor mij geeft nieuwe mensen ontmoeten, kennis opdoen, kennis delen en gave dingen maken mij altijd zo’n boost! Zo’n community is gaaf en geeft mij echt veel energie! Of je nou wel of niet voor een titel als MvP gaat of toegewezen krijgt. Deelnemen aan een event zoals TeamsNation is een aanrader!

Een aantal interessante dingen die ik uit deze sessie haalde die voor een ieder die met Teams bezig is handig kunnen zijn :

  1. Je kunt Microsoft feedback geven via akams/TeamsFeedback. Dit wordt ontzettend gewaardeerd en met die feedback kan Microsoft kijken waar ze mogelijk mee aan de slag kunnen gaan in de toekomst. Verschillende blikken en feedback op Microsoft Teams is daarvoor nodig!

2. Public preview. Eerder nieuwe features en deel daarna natuurlijk je feedback hierboven.

aka.ms/teamspublicpreview

3. Links Links Links Links. Waar jij gegevens over Microsoft Teams terug kunt vinden.

Daarnaast is er een Women in Teams Community waar ik zelf lid van ben. Erg leuk om ook bij aan te sluiten of een keer bij de maandelijkse call in te bellen! Je kunt je hier aanmelden.