In Teams heb je verschillende soorten mogelijkheden om te presenteren en zo het jouw boodschap over te brengen. Zo kun je ervoor kiezen om alleen de inhoud delen, voor je scherm te presenteren, naast je scherm of in je scherm.

Door tijdens je vergadering op het vierkantje te drukken met het pijltje omhoog kun je je inhoud delen. Je kunt er voor kiezen om je scherm of je venster te delen. Je venster delen betekend dat je een bepaalde applicatie deelt waar je in werkt. Bijvoorbeeld je PowerPoint, Excel of word. Kies je voor het delen van een scherm dan selecteer je het scherm wat je wilt delen. Wanneer je maar 1 scherm hebt deel je dus direct de inhoud van je enige scherm. Het is handig om bij meerdere schermen alvast je content op een tweede scherm klaar te zetten.

Je ziet onder Presentatormodus 4 icoontjes staan. Je kan namelijk op 4 manieren presenteren.

Het eerste icoon: Alleen inhoud delen

Tweede icoon: Inhoud delen op de achtergrond

Derde icoon: Inhoud delen naast elkaar

Het vierde icoon: Reporter

Icoon 1 Alleen inhoud:

Icoon 2: Inhoud delen op achtergrond

Icoon 3 scherm en jouw camera naast elkaar

Icoon 4 Reporter, als een soort weerman/weervrouw.

Een gedachte over “Tip: presenteren tijdens een Microsoft Teams vergadering

Reacties zijn gesloten.