Suggesties om te antwoorden op een chat bericht. Dat kan best wel handig zijn. Jij krijgt dan dan dus al opties te zien voor het antwoorden van een chatbericht. Deze functie is al een tijdje beschikbaar in Outlook en Word. En ik moet zeggen ik ben daar best wel fan van.

Je krijgt met deze AI gemaakte suggesties drie opties zichtbaar met antwoorden waar je dan uit kunt kiezen. Zit die er niet bij dan kun je uiteraard gewoon door typen. Deze korte reacties zijn gebaseerd op context van eerdere berichten die je hebt gehad.

Op mobiel is deze fuctie al beschikaar en ziet het er zo uit.

Standaard staat deze functie aan. Je kunt deze uitzetten door in je mobiele app in Teams op je profielfoto te klikken, vervolgens klik je op “Instellingen” en “berichten”.

Profielfoto en dan Instellingen
Berichten
Voorgestelde antwoorden