Opname maken in PowerPoint

Jaa ik ben fan. De opname functie in PowerPoint. Wanneer je in PowerPoint werkt zie je rechts bovenaan de knop “opname” staan. Handig om een opname te maken van je PowerPoint presentatie en nog wat extra uitleg te geven over je slide. Ook kun je handige tooltjes gebruiken tijdens het geven van je presenteren zoals een lichtje of even iets onderstrepen met een pen.

Wanneer je op Opname hebt klikt (of Record) opens er een scherm met bovenin een grote rode knop. Wanneer je daar op drukt gaat je opname van start. Rechts onderin in je opaname zie je dan een een video van jezelf. Je bent aan het opnemen. Verder kun je onderin de views aanpassen wat voor jou handig is tijdens het presenteren. Je kunt zeggen ik wil meer presentatie of ik wil bijvoorbeeld meer tekst zien door op A^ te klikken . De verschillende opties kun je vinden bij Views.

De opname is wel echt gericht op de slide waar je nu zit. Daar komt dan ook de video onder bij staan. Wat mij betreft is dit ontzettend handige tool in PowerPoint.