Ook afgelopen jaar was ik weer gestart aan mijn meer lezen challenge. Ik begon met mijn challenge om elke maand een boek te lezen. In de tussentijd heb mijn challenge verhoogd naar 21 boeken. Nieuwe dingen leren, even ontspannen en bedenken wat mijn volgende boek gaat worden (en dan vooral waar wil ik meer van weten) dat maakt deze challenge zo leuk! De 21 boeken ga ik dit jaar in ieder geval niet halen. Maar ik ben tevreden! Een tweede kindje, leuke baan, focus op weer fit worden na mijn bevalling, ambities en weinig leestijd maakt het wat lastiger om tijd te vinden. Een weekje op het strand en niks doen is in deze fase even niet aan mij besteed zoals onderstaande foto (ook ivm corona). En dan toch tussendoor heel even een stukje lezen geeft mij dan toch een goed gevoel. Me ergens in verdiepen en een gevoel van me-time.

Samen met een groep mensen zit ik op Goodreads waar we actief boeken delen en uitlenen. Lijkt het je ook leuk om aan te sluiten? Hieronder een lijst van mijn boeken in 2021. Doe jij mee voor 2022? Ik ben mijn lijst al een het samenstellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.