Twee jaar geleden ging ik de uitdaging aan waarbij ik elke maand een boek wilde lezen. Dit jaar ben ik meer dan geslaagd met 15 boeken en nog 1,5 maand te gaan. Voor mij is het lezen van boeken een ontspanningsmoment geworden. Daarnaast wil ik elke maand mij in iets anders verdiepen en mezelf ergens in ontwikkelen en dus een ander soort type boek lezen. Technisch, organisatiegedrag, leiderschap/management en bijvoorbeeld verandermanagement zijn diverse onderwerpen waar ik iets meer van wil ontdekken. Naast het lezen van een bepaald boek zorg ik er ook voor dat ik dat dezelfde maand ook een thema kies waar ik podcasts beluister en gerichte artikelen op zoek omtrent het zelfde onderwerp. Een nieuwe maand is mezelf er toe zetten een nieuw onderwerp te kiezen.

In de maand december zal ik me helemaal focussen op klantgerichtheid anno nu. Mijn boeken, podcasts en artikelen met daarbij mijn bevindingen zal ik in december delen. Heb jij voor mij een tip wat ik moet bekijken of luisteren met dit onderwerp dan hoor ik graag van je!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.