Zo probeer ik in ieder geval in 2018 elke maand één boek te lezen. Ik hou er van om toch nog steeds fysiek een boek in mijn handen te hebben. Ik droom al van mijn volgende vakantie langs het zwembad of strand. Droom je mee?

Boeken Femke.PNG

Toch is het makkelijker gezegd dan gedaan. Maak er maar eens tijd voor.. Sinds kort koop ik ook regelmatig luisterboeken. Elke morgen vroeg in de auto richting mijn werk (+- 20 min) of wanneer ik voor een opdracht verder weg moet luister ik dan een aantal hoofdstukken. Het is even wennen maar erg fijn. Vooral wanneer je terug naar huis aan het rijden bent en je juist je hoofd even leeg wilt maken.

Ik heb om mijn doel van 2018 te behalen nog 3 boeken nodig om te lezen. Heb jij een boek gelezen waarvan je zegt, “Dat is iets voor jou en die past in het rijtje”. Tip me gerust. Hieronder zie je mijn boeken!

Books 2018

1. Exam Ref 70-346 Managing Office 365 Identities and Requirements – Thomas, Orin
2. THE SUBTLE ART OF NOT GIVING A FUCK – Manson, Mark
3. Handboek Power BI – Braake, Peter Ter
4. Scaling Up: How a Few Companies Make It…and Why the Rest Don’t – Harnish, Verne
5. Zeik niet zo – Kemper, Anouk
6. Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future – Vance, Ashle
7. Good to Great – Jim Collins
8. The One Minute Manager – Kenneth H. Blanchard
9. The 100-Year Life: Living and Working in an Age of Longevity – Gratton, Lynda