Dagelijks is #Office365 en #Microsoft365 een groot onderdeel van mijn werk. De hele dag werk ik in Office of zorg ik ervoor dat mensen ook slimmer gaan samenwerken, efficiënter gaan vergaderen of bijvoorbeeld hun interne communicatie gaan verbeteren. Zo zijn er nog veel meer doelstellingen van organisaties waar ik aan mee mag denken. Ik neem dus dagelijks een kijkje in de keuken van diverse bedrijven. Waarom zou ik mijn ervaringen daarin niet met jullie delen? Het is antwoord is simpel. Waarom niet! #Microsoft is echt heel tof. Maar weten we dat eigenlijk wel?

hand-laptop-notebook-typing

Waarom start ik met bloggen?

The more you give away, the more you’ll have.

  1. Delen. Ik deel graag mijn ervaringen met andere. Als trainer/specialist realiseer ik me dat de dingen die ik dagelijks doe en eigenlijk normaal voor mij lijken nog zo nieuw zijn bij andere.  
  2. Updates. Nieuwe updates en functies worden dagelijks vrijgegeven en de meeste mensen realiseren zich dit niet eens. Ik doe mijn best om op de hoogte te blijven en de nieuwe functies uit te proberen. Het grote plaatje wil ik met jullie delen. Er is genoeg om over te praten.
  3. Leren. Iedereen wil bijleren en is nieuwsgierig. Ik hoop vooral andere wat bij te leren/inspireren en zelf scherp te blijven door mijn bevindingen te delen.
  4. Samenwerken. Ik geloof erin dat wanneer je samenwerkt je meer kunt bereiken.
  5. Training. Vaak is er geen of weinig budget voor het trainen van werknemers op digitale innovatie. Er wordt maar verwacht dat een ieder het zichzelf aanleert of op de hoogte is. Ik wil je helpen en inspireren. Maar ook vooral laten zien waarom training juist zo belangrijk is.
  6. Ervaring. Hoe vaker je gaat bloggen hoe makkelijker het zal gaan worden. Toch? Morgen gaat het vast weer een stukje beter dan gisteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.