Snapchat filter zijn speciale effecten die je kunt toevoegen aan je gezicht tijdens een videovergadering in Teams. Zo kun je bijvoorbeeld een kat op je hoofd zetten, een luiaard op je schouder, of virtuele zonnebrillen op je gezicht. Hoe cool is dat? 🐱🦥🕶️

De Snapchat functionaliteit zit of al in je Microsoft Teams omgeving of zal binnenkort worden uitgerold. Je kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende filters die regelmatig worden bijgewerkt.

Snapchat filter zijn een leuke manier om je collega’s te verrassen en te vermaken tijdens een online vergadering. Je kunt ze ook gebruiken om je stemming of persoonlijkheid te laten zien, of om een thema of onderwerp te illustreren. Maar let wel op dat je ze niet te vaak of te lang gebruikt, want dat kan afleidend of ongepast zijn. Gebruik ze dus met mate en met respect voor je gesprekspartners. 😊

Om je een filter in te stellen kun je dat doen bij Effecten en Avatars. Je stelt deze in bij meer video effecten.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! 👋

Lijkt het je leuk om te abonneren? Je ontvangt bij het plaatsen van een nieuwe blog direct een mail in je mailbox.