Wat een geweldige dag was het op 13 april 2023! Ik had de eer om niet alleen organisator, maar ook spreker te zijn op de Community Day 2023, een evenement waar meerdere communities en usergroups bij elkaar kwamen om kennis te delen over allerlei onderwerpen rondom Microsoft-technologieën. Het was een inspirerende en leerzame avond vol met interessante sessies, een heerlijk buffet, een spannende pubquiz, award show en natuurlijk veel gezelligheid.

Een van de hoogtepunten van de avond was de uitreiking van de Community Hero 2023 award, een prijs voor iemand die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan een of meerdere communities. Dinant Paardenkooper mocht deze mooie prijs in ontvangst nemen. Alle andere ook gefeliciteerd met de nominaties!

Ik wil ook alle sprekers, partners, sponsors en deelnemers bedanken voor hun bijdrage aan het succes van de Community Day 2023. Het was geweldig om te zien hoeveel enthousiasme, passie en kennis er aanwezig was in de zaal. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan en leuke contacten gelegd. Ik hoop dat jullie er net zo van hebben genoten als ik!

Voor wie het gemist heeft of het nog eens wil terugkijken, heb ik hieronder een link naar mijn LinkedIn-post waar ik een kort verslag een aftermovie heb gedeeld van de Community Day 2023. Nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke avond en hopelijk tot ziens bij een volgende community-event!

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7060694265609244673/
https://communityday2023.nl/programma/