Vanuit de Dutch Women in Tech community organiseren we donderdag 11 mei een samenwerkdag op het kantoor van Microsoft Nederland. Dit is een mogelijkheid om fysiek samen te komen en elkaar te leren kennen, helpen en inspireren. Iedereen is welkom om deel te nemen! 

‘Een kans om elkaar te ontmoeten, te leren kennen en te helpen!’

Hoe ziet de dag eruit?

Om de dag structuur te geven, worden er twee sessies gegeven door Tanja Quaijtaal en Emily van Putten. Tanja vertelt tijdens de eerste sessie meer over haar loopbaan in de IT. Emily deelt in de tweede sessie haar ervaringen over het zijn van jezelf op de werkvloer. Beide sprekers hopen dat de deelnemers ook hun eigen ervaringen willen delen, zodat we elkaar kunnen ondersteunen en inspireren.

  • 10:30 – 11:30 uur | Sessie 1: Loopbaan door IT (Tanja)
  • 13:30 – 14:30 uur | Sessie 2: Jezelf zijn op de werkvloer (Emily)

Je bent op donderdag 11 mei van harte welkom van 09:00 tot 16:00 uur. Er is vrije inloop, maar je wil de sessies natuurlijk niet missen! 😉 De eerste sessie start om 10:30 uur en de tweede sessie om 13:30 uur. De locatie van de samenwerkdag is bij Microsoft Nederland (Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol). Graag aanmelden zodat we je kunnen registreren en verwelkomen. Let op: de lunch en drankjes zijn op eigen kosten.

Ben jij erbij? Meld je dan nu aan via Meetup!

Aanmelden event

cc. https://www.dwit.work/events/samenwerkdag-bij-microsoft/