Podcasts luisteren is toch wel iets waar ik me veel mee bezig hou in mijn vrije tijd. In de auto, trein, vliegtuig nog even voor het naar bed gaan. Maar vooral het in de auto zitten en het gevoel hebben dat je iets nuttigs doet en ergens naar luistert wat je inspireert, aan het lachen maakt of je voorziet van nieuwe kennis. Het voelt als een momentje voor mezelf maar ook een makkelijke manier van kennis op doen.

Hoe leuk is het dat ik zelf ook steeds meer onderdeel mag zijn van diverse podcasts en toch stiekem wel bij heel wat verschillende podcast mijn verhaal heb mogen doen. Love it! Maar nu ben ik dan ook toegevoegd aan de Cloud Conversations Podcast als host. Ik kijk er naar uit andere een podium te geven en hun verhaal te kunnen laten vertellen.

Favoriete podcast afleveringen van dit moment:

  • The Intrazone by Microsoft – SharePoint roadmap pitstop – Halloween aflevering. Opgenomen door Mark Kashman en Chris McNulty. Elke maand nemen ze je mee in de veranderingen die eraan komen. Deze aflevering was zeer bijzonder en erg aangenaam. Het maakte mijn erg aan het lachen!
  • Uncovering Hidden Risks – De podcast is zo profi opgenomen. Het luistert heerlijk! Erica Toelle stelt super relevante vragen en heeft diverse gasten die je meenemen in alle verborgen risico’s.
  • Ik weet je wachtwoord – Daniël Verlaan – Elke aflevering duikt Daniël in een nieuwe zaak en gaat hij het gesprek met hackers aan.
  • Productivity Paranoia: What should Companies do? Detail de uitdaging van productivity op het werk op dit moment. Een inspirerende aflevering.
  • WorkLab – deze serie luister ik heerlijk af. Er zit altijd wel iets in waardoor ik terug blijf komen en blijf luisteren. Ontdek het zelf.

Podcast waar ik de afgelopen tijd in ben verschenen: