Een aantal maanden terug kreeg ik de vraag om mee te denken over Microsoft Family. Waarbij mijn eerste gedachte dan ook was. Family.. Dat is toch wel heel wat anders dan de Business kant. Ik gebruikte privé dan ook al wel de Family producten en was oprecht ook wel echt nieuwsgierig of ik hiermee kon helpen.

Een aantal maanden lang waren er heen en weer dan ook wel wat contact momenten over het family product. Waar dan ook de vraag kwam naar families die hun verhalen wilde vertellen en dat dan ook zouden willen delen. Daar kon ik dan geen nee op zeggen. Samen maakte we dan ook real life marketing campagnes door mijn ervaringen te delen met het product. Ik dacht ik maak een blog, maak zelf een foto en dat is het dan ook. Tot er opeens bericht kwam of ik een in totaal 3 dagen mijn agenda wilde blokken voor een wereldwijde Marketing Campagne.

Er spookte alles door mijn hoofd. Mijn kinderen. Mijn ervaringen met family producten. Focus op de business kant. Mijn vrije weekend (die zijn zeldzaam). Agh we gaan het gewoon doen! Zo´n kans krijg je maar 1x. Zo gezegd en zo gedaan. Afgelopen weekend stond er een film en fotoploeg in mijn huis maar ook op plekjes waar ik graag kom. Samen met 5 andere gezinnen die allemaal uit een ander deel van de wereld wonen mocht ik mijn verhaal dan ook delen.

Wat kun je verwachten aan onderwerpen:

  • Tips werk privé balans
  • Werkende moeder
  • Microsoft Community
  • Dutch Women in Tech Community
  • Spreken
  • Reizen
  • Productiviteit tips
  • Hybride werken

Met deze campagne hoop ik andere families te kunnen inspireren!

Bedankt M365 Family dat ik hier onderdeel van mocht zijn. Het was werkelijk waar fantastisch en wat was de crew top! We wachten het resultaat af!