Gisterenavond hadden we met Dutch Women in Tech via LinkedIn een geslaagd avond rondom Diversiteit in de Tech. Dit was een eerste audio event via LinkedIn.

Onze sprekers Carina de Vries en Mirjam van Delft namen je mee in de wereld van IT. Welke dingen zien ze om zich heen gebeuren, hoe spelen werkgevers daar op in en wat kunnen we met z’n alle eraan doen om meer diversiteit aan te trekken. Maar ook waarom is de IT nou zo leuk. Hoe zijn we daarin terecht gekomen.

Lijkt het je leuk om een keer deel te nemen aan een event vanuit Dutch Women in Tech? Ik raad je aan om dan lid te worden van onze community in Microsoft Teams. Laten we vooral met elkaar in gesprek gaan en onze ervaringen delen! Ben je benieuwd naar andere Community Events. Wij delen in de community ook een mooie agenda van de events in de buurt!