Al een geruime tijd vroeg ik mezelf af waarom er zo ontzettend veel mensen rondom de Microsoft Community actief zijn op Twitter op het gebied van Tweets delen en daar hun activiteiten, verhalen en kennis delen maar er geen Twitter Spaces zijn? Althans niet dat ik ze zie! Tijd voor verandering.

Wat is een Twitter Space?

Een twitter omgeving die gemaakt wordt door een Host en alleen toeganglijk is via mobiel. Waar je samen kunt kletsen over van alles nog wat. Gezellig samen zijn en zomaar kletsen over weing tot aan elkaar opzoeken en inhoudelijk ingaan op bepaalde onderwerpen. En als dat dan gebeurd is het ontzettend mooi dat er een diversiteit aan mensen in de space zitten die allen hun verschillende meningen en inzichten kunen delen. Je kunt de microfoon aanvragen en de host of co-host kan jou het woord geven!

Vanavond hadden Peter Rising en ik onze eerste Spaces uitgetest waar we 80 gasten hadden!

Twitter bericht aankondiging

Oorspronkelijk getweet door Peter Rising (@M365Rising) op augustus 3, 2022.

Twitter Spaces

Je kunt hier een uur aan materiaal terug luisteren. Ook heb je de mogelijkheid om te stemmen op een volgend onderwerp.

Wat mij betreft een succes en zeker voor herhaling vatbaar. Er zullen er meer volgen.