Allereest is het goed om te benoemen dat ik zeker geloof in de mailtjes die ik ontvang rondom Viva Insights. Ik haal daar ontzettend veel nuttige informatie uit zoals wanneer staat er een 1:1 met mijn teamleden maar ook wie wacht er nog op een reactie of actie vanuit mij.

Ik bekijk deze mailtjes altijd en ik weet waar ik nog niks mee heb gedaan. Het geeft me overzicht van het werk waar ik nog aandacht aan moet besteden. Mijn toezeggingen en follow-ups!

Wil je meer lezen over Viva bekijk dan hier mijn andere blogposts.

Toch krijg ook heel vaak de vraag ‘Hoe zet ik die mailtjes uit?’. Ze gaan standaard de prullenbak in en kijk er toch niet naar. Jij kunt dit bij jezelf instellen dat je deze mailtjes niet meer wilt ontvangen en je kunt jezelf afmelden.

Ook kun je maandelijkse mailtjes met updates ontvangen. Deze kun je uitzetten door naar deze link te gaan, tandwieltje te klikken en naar instellingen te gaan. Je maandelijkse e-mail samenvatting kun je hier uitzetten. Natuurlijk kun je ze ook altijd weer aanzetten.

Lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van mijn blogs? Abonneer je dan.