Afgelopen week was het dan zo ver. Azure Lowlands! Stiekem sta nog steeds te stuiteren van deze geweldige ervaring. Ik mocht namelijk voor het eerst spreken tijdens een ronde tafel gesprek over Community Leadership. Complimenten aan de organisatie die zo’n gaaf event hebben neergezet.

Vanuit Dutch Women in Tech mochten we op de Community Square staan. Een ruimte voor alleen maar community’s. Een banner, een aantal flyers en wat goodies en jawel dat was een succes. Zo heb ik echt een aantal vooral dames gehad die aangaven op zoek te zijn naar een community zoals DWIT. Mooi dat Azure Lowlands staat voor diversiteit. Je zag dat ook bij de sprekers en organisatie. De diversiteit was duidelijk aanwezig!

Ik geniet nog even na! De organisatie, sprekers en alle mensen op het event. Jullie waren geweldig!