Heel soms kom je van die geniale oplossingen tegen die voor jou het leven net wat makkelijker kan maken. Vaak is dat op het gebied van je werkzaamheden waar je bijvoorbeeld Power Automate voor in zet en je een bepaalde actie “automatiseert”. Ik ben verslaafd aan Power Automate!

Een aantal dagen terug zag ik een bericht van Ilya Faunberg die wat mij betreft echt een geniale oplossing heeft bedacht rondom pollen in de lucht! Ik vroeg hem zijn bericht te delen in het Nederlands want er is geen artikel te vinden over deze geniale oplossing. Dit zette mij aan het denken.. wat dacht je van het weer van die dag zodat ik weet wat ik aan moet trekken of een file op je standaard route zodat ik weet dat ik eerder zou moeten vertrekken. Heb jij ideeën deel ze gerust :).

Hoe vaak ik mensen om me heen hoor met last van pollen (en ook steeds vroeger seizoen begint). Je op tijd op de hoogte brengen zodat jij actie kan ondernemen. Dit is een uitkomst!

De flow zal elke dag draaien en aan eenhandig van jou locatie je voorzien van notificaties over het aantal pollen in de lucht over twee dagen.

Je kunt de Ambee’s Pollen API hier vinden. De flow is hier te vinden.

Succes met deze fantastische flow!