Microsoft To do staat zeker in mijn top 5 van meest gebruikte app van Microsoft365. Ik probeer steeds meer “afscheid” te nemen van het dagelijks open hebben van mijn mail want ik wil afleiding door een inkomende e-mailtjes dan ook zoveel mogelijk voorkomen.

Maar er zijn natuurlijk rollen waar je er niet omheen kunt dagelijks de mailbox open te hebben staan omdat het behoord bij de werkzaamheden die jij op een dag doet. Dan is deze tip wel heel erg handig. Je kunt namelijk Microsoft To do in je Outlook app krijgen.

Je doet dit door in de Outlook app rechts bovenin Try it now (ook wel de preview versie) aan te zetten. Het schuifje zet je op ON. Mocht je deze functie nog niet hebben dan zal dit zeker bij jou ook erbij komen.

Daarnaast zie je dat ik diverse lijsten heb. Ik probeer namelijk zoveel mogelijk informatie te verzamelen en wanneer ik iemand spreek mijn lijst met verzamelingen te bespreken. Nu dus ook handig in mijn Outlook evenals andere Office Apps die ik regelmatig gebruik.