Het komt me nog weleens voor dat ik online in een Teams meeting zit te wachten voor een vergadering en de andere persoon denkt dat ik op locatie langs kom. Alles is nu weer open toch? Kom je niet hierheen? Of net andersom dat ik op locatie ben en de persoon waar ik mee heb afgesproken thuis zit.

Je merkt dat elke organisatie daar net weer anders mee om gaat. En die Teams url naar een vergadering zit vaak standaard al in de uitnodiging. Tijd om dus duidelijk te maken hoe jullie gaan afspreken en dit vooraf duidelijk te hebben. Scheelt een hoop tijd 😎.

Op dit moment wordt deze functie in Outlook ge-update in de public preview van Outlook zodat jij je respons kan geven op vergadering of je van plan in persoon te komen of online deel te nemen. Na de public preview komt dit ook in de standaard Outlook. In web is deze functie nog niet mogelijk. Daar zal het volgend kwartaal uitgerold worden. Handig!

We are updating Outlook to allow you to R S V P to meetings and note whether you plan to join in person or virtually.