Ook afgelopen jaar was ik weer gestart aan mijn meer lezen challenge en ik mag wel zeggen boven mijn verwachting van 1 boek per maand want afgelopen jaar tikte ik de 21 boeken aan. Nieuwe dingen leren, even ontspannen en bedenken wat mijn volgende boek gaat worden (en dan vooral waar wil ik meer van weten) dat maakt deze challenge zo leuk!

Samen met een groep mensen zit ik op Goodreads waar we actief boeken delen en uitlenen. Lijkt het je ook leuk om aan te sluiten? Hieronder een lijst van mijn boeken in 2020. Doe jij mee voor 2021?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.