Het lezen van boeken. Ja, daar kon je me vroeger echt geen plezier mee doen. En nu? Ik kijk uit naar mijn volgende vakantie om er echt eens de tijd voor te nemen. Voor mij is het een manier van ontspannen geworden.

Zo probeer ik voor het tweede jaar elke maand één boek te lezen. Ik hou er van om toch nog steeds fysiek een boek in mijn handen te hebben.

Toch is het makkelijker gezegd dan gedaan. Maak er maar eens tijd voor.. Sinds kort koop ik ook regelmatig luisterboeken. Elke morgen vroeg in de auto richting mijn werk (+- 20 min) of wanneer ik voor een opdracht verder weg moet luister ik dan een aantal hoofdstukken. Het is even wennen maar erg fijn. Vooral wanneer je terug naar huis aan het rijden bent en je juist je hoofd even leeg wilt maken.

Ik heb om mijn doel van 2019 te behalen nog 2 boeken nodig om te lezen. Heb jij een boek gelezen waarvan je zegt, “Dat is iets voor jou en die past in het rijtje”. Tip me gerust. Hieronder zie je mijn boeken!

books

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.