Een handtekening onder je mail waarbij vaak je contactgegevens zoals e-mail en telefoonnummer zichtbaar zijn gebruik je vast. Maar wist je dat je ook een URL kunt maken van je Teams profiel? Zo kunnen je collega’s of externen klikken in je handtekening en je direct een chat versturen.

Je leest hier hoe je handtekening kan toevoegen aan Outlook. Wanneer je een teams link wilt toevoegen gebruik je het volgende adres https://teams.microsoft.com/l/chat/0/0?users=femkecornelissen@tredion.nl. Je vervangt mijn e-mail adres hoor het e-mailadres dat je wilt toevoegen aan je handtekening.

Natuurlijk leuk om een logo of een tekst als “chat met mij” te gebruiken waar je de link uiteindelijk in weg zet.

Een logo doorzichtig of in twee kleuren gebruiken? Dat kan! Paul Keijzers heeft de originele versie gemaakt en je kunt ze hier downloaden.

Een gedachte over “Tip: Je Microsoft Teams chat link toevoegen in je handtekening

Reacties zijn gesloten.