Heb jij de vergaderopties in Microsoft Teams weleens gezien? je kunt namelijk voordat je vergadering begint wat opties aanklikken wat het vergaderen uiteindelijk makkeljker kan maken. Je bent in ieder geval goed voorbereid!

Je kunt hier denken aan allemaal gemuted wanneer je binnen komt, of het overnemen van presenteren tijdens een vergadering dichtzetten of bijvoorbeeld het opnemen van een vergadering. Deze opties worden ontzettend vaak ingezet bij het bijvoorbeeld online les geven of een presentatie bij het geven aan een grotere groep.

Wanneer je je vergadering bewerkt zie je onderin de “Vergader opties” staan. Dit is een link naar de opties van specifiek deze vergadering. Hij opent de link uiteindelijk in een browser.

Wil je dat je vergadering al bij het opstarten automatsich gaat opnemen kies je de optie “automatisch openemen”

Een gedachte over “Tip: vergaderopties vooraf instellen in Teams

Reacties zijn gesloten.