Het niet storen status. In het vorige artikel kon je lezen hoe je een niet storen status kunt instellen. Wil je ervoor zorgen dat er een uitzondering is voor een aantal personen omdat ze jou altijd moeten kunnen benaderen. Je leest hier hoe je dit kunt aanpassen.

Deze personen kunnen jou dus altijd bereiken. Maar let op ook wanneer jij dus een keer je scherm deelt in een Teams vergadering.

Klik rechtsbovenin naast je profielfoto op de drie puntjes en klik vervolgens op Instellingen

Klik op privacy

Klik op manage priority access

Zoek voor de naam van je collega en klik op de persoon zijn naam. Je krijgt van deze persoon altijd alle meldingen binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.