De niet storen status wordt automatisch aangezet wanneer je een scherm aan het delen bent tijdens een Teams vergadering. Maar ook jij zelf kunt deze status aanzetten wanneer je maar wilt. Deze niet storen status zorgt ervoor dat je geen notificaties ontvangt, dus geen chats of belletjes komen tevoorschijn op je scherm. Erg handig als je even gefocust wilt werken.

Klik op je profielfoto rechts boven in Teams.

Klik op de eerste optie Status

Klik op niet storen

Je kunt er voor kiezen je status te resetten of een tijd een tijd in te stellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.