Je herkent het misschien wel. Een bijlage uit een e-mail bericht eerst opslaan op je bureaublad om deze dan vervolgens weer op te slaan op de juiste plek. Veel onnodig werk als je dit in Microsoft Teams direct kunt slepen en het bestandje kunt loslaten op de juiste plek.

Je pakt de bijlage vast in je Outlook mail en sleept deze naar de juiste Teams plek toe. Bijvoorbeeld een Chat of in een Teams kanaal. Wanneer je een bestandje upload in een chat wordt deze opgeslagen in je OneDrive. Laat je het bestandje los in een Teams kanaal dan komt deze terecht in het Team en wordt deze opgeslagen op de SharePoint omgeving van dit team.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.