Ik denk dat iedereen het wel herkend dat er altijd personen in een vergadering zitten die nog op mute staan maar eigenlijk wat willen zeggen. “Je staat nog op mute” is iets wat ik dan ook wel regelmatig voorbij hoor komen in een vergadering.

Een handige shortcut die beschikbaar is gekomen in Microsoft Teams is dan ook CTRL + spatie voor Windows of voor de MAC option + spatie. Zo hoef je niet te zoeken in de vergadering en kun je direct praten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.